کره جنوبی

جدید ترین اخبار در مورد کره جنوبی { کشور . شهرها . غذاها . خوراکی ها . بازیگران . خواننده ها و... }

کره جنوبی

جدید ترین اخبار در مورد کره جنوبی { کشور . شهرها . غذاها . خوراکی ها . بازیگران . خواننده ها و... }

در این صفحه ما همه ی خبر های دست اول در مورد کشور کره جنوبی را برای شما به اشتراک میزاریم تا استفاده کنید و.....

بایگانی

غذاهای جذاب کره جنوبی

سه شنبه, ۸ شهریور ۱۴۰۱، ۰۲:۵۶ ب.ظ

در سال‌های اخیر کشور کره جنوبی بیشتر به خاطر تکنولوژی خود شناخته می‌شود، اما غذاهایی مانند «کیمچی» این داستان را تغییر داده و در شناساندن آشپزی کره‌ ای به جهانیان بسیار موثر بوده است. در اینجا تعدادی از محبوب‌ترین غذهای کره‌ ای را به شما معرفی می‌کنیم که آن‌ها را حتما باید برای یک بار امتحان کنید. 

 

 

1- کیمچی Kimchi (ترشی کاهو)‎‏

‏یکی از قدیمی‌ترین و ضروری‌ترین الزامات در آشپزی کره ای که احتمالا راجع به آن شنیده‌ا‌ید، کیمچی است. کیمچی در واقع گونه‌ای تند و ترش از سبزیجات تخمیر شده است و با استفاده از مواد متفاوتی که مهم‌ترین آنها کاهو است آماده می شود. علت علاقه کره‌ای‌‍‌ها به کیمچی، عطر و طعم خاص، ارزش غذایی بالا، محتوای پر فیبر و کالری اندک آن است. کیمچی برای کره‌ای‌ها از نظر فرهنگی بسیار ارزشمند است و بدون آن غذا کامل نمی‌شود. ‏التبه به غیر از کره‌ای‌ها، چینی‌ها نیز از کیمچی استفاده بسیاری می‌کنند و بر سر اصالت این غذا با کره‌ای‌ها مشکل دارند!

 

 

2- بیبیمباپ Bibimbap (پلوی مخلوط)

بیبیمباپ کاسه‌ای از محتویات مخلوط شده است و محتویات آن شامل برنج، نامول namul (سبزیجات سرخ شده و مزه‌دار شده)، قارچ، گوشت، سس سویا، گوچوجانگ gochujang (رب فلفل قرمز) و یک نیمرو می‌شود. البته محتویات بیبیمباپ در مناطق مختلف کره متفاوت است. معروف ترین مدل‌های این غذا را می‌توان درجئونجو، تونگیئونگ و جینجو پیدا کنید.

 

 

3- بولگوگی Bulgogi (گوشت گاو مزه دار شده)

‏‏‏بولگوگی بشقاب خوش طعم و آبداری از گوشت خوابانده گریل شده و یکی از پرطرفدارترین غذاهای کره ای در سراسر جهان محسوب می‌شود. بر طبق نظرسنجی CNN در سال 2011، بولگوگی رتبه بیست و سومین غذای خوشمزه جهان را به دست آورد. گوشت مزه‌دار شده معمولا با سیر و پیاز خرد شده گریل می‌شود تا در نهایت مزه بهتری داشته باشد. این غذای کره ای به صورت سنتی در کاهو پیچیده شده و با سامجانگ ssamjang (رب تند قرمز غلیظ) خورده می‌شود.

 

 

 

‏ 4- جاپچائه Japchae (نودل سرخ شده مخلوط)

جاپچائه معمولا در کنار غذای اصلی در وعده ناهار یا شام سرو می‌شود. جاپچائه یک بشقاب نودل سنتی از غذاهای کره ای است که از سیب زمینی شیرین سرخ شده، سبزیجات و گوشت گاو نازک خرد شده و ذره‌ای سس سویا و شکر تشکیل می‌شود. برخی اوقات بسته به نظر سرآشپز، مواد دیگری مانند قارچ نیز به مخلوط اضافه می‌‎شوند. این غذا را به خاطر طعم شیرین و خاص گوشت، سبزیجات، سس و همچنین بافت نرم و اندکی جویدنی رشته‌هایش می‌شناسند.

 

 

‏ 5- هوئه دوک Hoeddeok (پنکیک های شیرین)

هوئه دوک یا هوتوک (Hotteok) به عنوان ورژن شیرین‌تر پنکیک‌های غربی شناخته می‌شود و یک غذای خیابانی محبوب کره ای خصوصا در فصل زمستان است. هوتوک خمیری دایره‌ای شکل و مسطح است که با ترکیبی از دارچین، عسل، شکر قهوه‌ای و تکه‌های کوچک بادام زمینی پر شده و در تابه پخته می‌شود. تنها با یک گاز از هوئه دوک تجربیات متفاوتی از سطح بیرونی ترد، بخش داخلی نرم و طعم‌های بی‌نظیر شیرین به سراغ شما می‌آید.

 

 

6- دوکبوکی Ddukbokkie (کیک برنج تند)

دوکبوکی یا توکبوکی Tteokbokki یکی از غذاهای معروف کره ای است که از کیک‌های استوانه‌ای برنج، کیک‌های ماهی مثلثی، سبزیجات و سس چیلی قرمز شیرین تشکیل شده است. این غذا را می‎‌توانید به راحتی از فروشنده‌های خیابانی به نام پوجانگ ماچا Pojangmacha تهیه کنید. کسانی که دوکبوکی را مزه می‌کنند، از طعم خاص تند و شیرین آن لذت می‌برند.

 

 

 

7- سئولئونگ تانگ Seolleongtang (سوپ استخوان گاو)

«سئولئونگ تانگ» یکی از سوپ‌های سنتی کره است که از استخوان و گوشت سینه گاو تهیه می‌شود. این سوپ یکی از غذاهای محلی سئول است که اغلب با نمک، فلفل سیاه، پیازچه و سیر خرد شده مطابق میل مشتری سرو می‌شود. آب این سوپ به رنگ سفید شیری بوده و اغلب با مخلوط کردن برنج در آن خورده می‌شود. این سوپ به خاطر گوشت نرم و آب مزه‌دار خود شناخته شده و آن را می‌توان در بیشتر رستوران‌های کره‌ای سئول چشید. ‏

 

 

‏ 8- سون دوبو جیگائه Soondubu Jjigae (خورشت توفو نرم)

«سون دوبو جیگائه» یک خورشت داغ و تند ‌کره ای است که از توفو، قارچ، غذاهای دریایی، گوشت گاو یا خوک و گوچوجانگ (سس چیلی) تشکیل شده و معمولا در کاسه‌های بزرگ سنگی سرو می‌شود. بسته به منطقه و سرآشپز، بعضی از مواد اولیه حذف، جایگزین یا به مخلوط اضافه می‌شوند. جالب است بدانید که در دستور آماده سازی سنتی این خورشت، پیش از سرو غذا به منظور اضافه کردن بافت و طعم، یک تخم مرغ خام را نیز روی خورشت شکسته و با آن مخلوط می‌شود.

 

 

‏ 9- سمگیوپسال Samgyeopsal (برش‌های گوشت خوک)

سمگیوپسال یکی از غذاهای پرطرفدار کره جنوبی است. این غذا از برش‌های گریل شده گوشت شکم خوک تهیه می‌شود. معمولا پس از گریل شدن، گوشت را به نمک، فلفل و روغن دانه کنجد آغشته کرده و به همراه سیر و پیاز گریل شده، پیازچه خرد شده و حتی کیمچی در کاهو می‌پیچند. سمگیوپسال یکی از رایج‌ترین غذاهایی است که در هر رستوران کره ای در سراسر دنیا پیدا می‌شود.

 

 

‎ 10- هائمول پجون Haemul Pajeon ( پنکیک سبزیجات دریایی)‎

«پجون» یک نوع غذای کره ای است که عمدتا با پیازچه، خمیر تخم مرغ، آرد گندم و آرد برنج تهیه می‌شود. در «هائمول پجون» غذاهای دریایی نیز به این ترکیب اضافه می‌شود که از آن جمله می‌توان به صدف، میگو و اختاپوس اشاره کرد. «هائمول پجون» معمولا به عنوان غذای اصلی خورده شده و به خاطر بافت نرم و جویدنی و همچنین طعم‌های متنوع غذاهای دریایی‌اش شناخته می‌شود.

 

 

11- هوباکجوک Hobakjuk (فرنی کدو حلوایی)

هوباکجوک نوعی فرنی سنتی کره‌ ای است که از کدو حلوایی بخار پز شده و گلوله‌های برنجی کوچک که در آب خیس خورده‌اند تهیه می‌شود. این فرنی به خاطر وجود گلوله‌های برنجی بافت جالبی دارد که زیر دندان می‌آید. با وجود اینکه ظاهر آن ساده به نظر می‌رسد، امّا به خاطر وجود کدو حلوایی بسیار شیرین و خوش طعم است. هوباکجوک غذایی متداول برای صبحانه به حساب می‌آید و از طرفی مخصوص بیمارانی است که قادر به خوردن و هضم غذاهای سنگین نیستند. این فرنی هم به صورت داغ و هم سرد سرو می‌شود، اما داغ آن خوشمزه‌تر است.

 

 

12- نائنگ میون Naengmyeon (نودل سیاه سرد)

«نائنگ میون» نوعی غذای متداول از نودل سرد کره‌ ای است که از رشته‌های باریک و بلند نودل، خیار، برش های گلابی کره ای و گوشت گاو و همچنین تخم مرغ سفت آب پز تشکیل می‌شود. نودل‌ها معمولا از گندم سیاه، سیب زمینی معمولی و شیرین درست می‌شوند، اما بسته به نوع و مدل «نائنگ میون» می‌توان آن‌ها را از ریشه گیاهان و کودزو kudzu نیز تهیه کرد. این غذای محبوب، به طور خاص در تابستان‌ها برای خنک شدن زیر آفتاب سوزان و هوای به شدت مرطوب کره سرو می‌شود.

 

 

‏ 13- سون دائه Soondae (سوسیس خونی)

سون دائه یا سان دائه یک غذای خاص کره ای است که از روده پر شده خوک با مواد مختلفی چون رشته فرنگی، خون خوک و جو درست می‌شود. ورژن‌های مختلف سون دائه بسته به محتویات و بسته بندی در استان‌ها و شهرهای مختلف کره جنوبی وجود دارند. با وجود دستور تهیه های متفاوت، تمام سون دائه ها بافتی سفت و جویدنی در بیرون و نرم و خوش طعم در داخل خود دارند.

 

 

‎ 14- سمگیه تانگ Samgyetang ( سوپ مرغ و جنسینگ)‎

«سمگیه تانگ» یک سوپ سنتی است که معمولا در فصل تابستان سرو می‌شود و از مرغ، سیر، برنج، موسیر، عناب کره‌ای jujube، جنسینگ کره‌ای و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود. این سوپ به دلیل داشتن مواد مغذی، می‌تواند انرژی لازم برای تحمل گرمای تابستان را فراهم کند. این سوپ نه تنها به خاطر سالم و مفید بودن مواد اولیه، بلکه به خاطر بافت خامه‌ای و گوشت لذیذ خود بسیار خوشمزه است و طعم آن تا مدت‌ها در دهان باقی می‌ماند.

 

 

 15. جاجانگمیون Jajangmyeon (نودل با سس جاجانگ)

نودل جزء جدانشدنی غذاهای کره‌ای است و در آخرین مورد از مطلب خوشمزه ترین غذاهای کره جنوبی شما را با جاجانگمیون آشنا می‌کنیم. این غذای چینی - کره‌ای که قدمتش به سال 1905 میلادی می‌رسد، از نودل دست ساز و سس جاجانگ تهیه می‌شود. سس جاجانگ برگرفته از واژه‌ای چینی است که به معنای سس سرخ شده ترجمه می‌شود. جاجانگ متشکل از رب لوبیای سیاه، قطعات مکعبی شده گوشت خوک، ادویه‌جات و سبزیجات مختلف است که به صورت دیپ روی نودل‌های پخته شده ریخته می‌شود. 

 

 

 

 

 

  • niloufar farghadani

نظرات (۳)

چقدر جالب👍

دقیقا درست نوشته کیم چی تنده

عااالی نوشتی

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی